HASAN KALYONCU

LinkedIn'de Paylaş

Hasan Kalyoncu Siyaset Akademisi

PROGRAMIN AMACI

Programın amacı; bölgede aktif siyasete ilgi duyan, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, halkla ilişkiler, iletişim ve kamu diplomasisi konularında bölgesel ve uluslararası bilgiye gereksinimi olan geleceğin lider adaylarına; ihtiyaç duyulan altyapının, uzman akademisyenler tarafından sunulmasıdır. Bu doğrultuda katılımcılara; Türk siyasi hayatını şekillendiren değişimler ve dönüşümler, teorik çerçevede nedensellik ilişkisi kurularak verilecektir. Program ile geleceğin liderlerinin ve yönetici adaylarının niteliksel açıdan sürekli değişim ve gelişim halindeki küresel siyasete uyum sağlayacak birikimi elde etmeleri imkânı sağlanacaktır.

PROGRAMIN ÖZELLİĞİ

Siyaset Akademisi Sertifika Programı, her akademik dönemde güz ve bahar olmak üzere yılda iki defa düzenlenecektir. Sertifika Programı’nın süresi 6 gündür ve dili Türkçe’dir. Program katılımcılarının sertifika almaya hak kazanmaları için programa eksiksiz katılım  göstermeleri gerekmektedir.

KİMLER KATILABİLİR?

Aktif şekilde siyaset ile uğraşanlar, siyasete atılmak isteyen kişiler ve siyaset alanına ilgi duyan tüm bireyler Sertifika Programı’na katılım sağlayabilirler.

PROGRAMIN ÜCRETİ

Programın katılım  ücreti 1.000 TL’dir. (Anlaşmalı kredi kartına 8 taksit imkanı bulunmaktadır)

EĞİTMEN KADROSU

Siyaset Akademisi programı altında yurt dışı tecrübesine sahip, uluslararası ve bölgesel politikaya hâkim, vizyoner, alanında uzman akademisyenler ve siyasetçiler yer almaktadır.

EĞİTİM İÇERİĞİ

Katılımcılara Liderlik, Türk Siyasal Hayatı, Türk Dış Politikası, Anayasal Gelişmeler ve Karşılaştırmalı Siyaset, Güncel Ekonomik Tartışmalar, Türkiye’nin İdari Yapısı ve Yerel Yönetimler, Halkla İlişkiler, İletişim ve Kamu Diplomasisi başlıkları altında seminerler verilecektir.

EĞİTİM YERİ

Dersler, hafta içi günlerde, saat 18:00-20:30 saatleri arasında Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Amfisi’nde yapılacaktır.

SON BAŞVURU TARİHİ VE YERİ

Hasan Kalyoncu Üniversitesi internet sitesinden, 30 Mart Pazartesi gününe kadar online başvuru ile katılım sağlanabilir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN

0 (342)-211 80 80-1345