HASAN KALYONCU

LinkedIn'de Paylaş

HASAN KALYONCU UNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
GENEL İNGİLİZCE KURSLARI

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Gaziantep Şubesi olarak hafta içi ve hafta sonu Avrupa dilleri Ortak Çerçeve Programıyla uyumlu seviyelerde Genel İngilizce (General English) kurslarına başlamaktayız.
Kurslarımızda Üniversitemizin Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde çalışan alanlarında deneyimli Türk ve yabancı Öğretim Elemanları eğitim verecektir. Kursiyerlere kurs sonunda HKÜ SEM onaylı sertifika verilecektir.

GENEL İNGİLİZCE KURSLARI PROGRAM İÇERİĞİ

Bu program kapsamında kursiyerlere, dilin dört temel becerisi olan Dinleme (Listening), Okuma (Reading), Yazma (Writing) ve Konuşma (Speaking) becerilerinin kazandırılması amaçlanmaktadır. Materyal olarak English File (by Oxford University Press) kullanılacaktır. Genel İngilizce programı, her biri 108 ders saati olan dört kurdan oluşmaktadır. Avrupa Ortak dil kriterlerine uygun olarak tanımlanan seviyelere uygun olarak oluşturulan bu kurlar aşağıda belirtilmiştir.

KURLAR
1.Kur: A1-A2 Elementary (108 saat)
2.Kur: A2-B1 Pre-Intermediate (108 saat)
3.Kur: B1-B2 Intermediate (108 saat)
4.Kur: C1-C2 Upper Intermediate (108 saat)

KURS GÜNLERİ : HAFTA İÇİ (PAZARTESİ, ÇARŞAMBA, CUMA)
KURS BAŞLANGIÇ TARİHLERİ: 7.12.2015 / 21.12.2015 / 04.01.2016
TOPLAM SÜRE VE DERS SAATİ: 108 SAAT (HAFTA İÇİ) 18.00 - 20.50
TOPLAM ÜCRET: 1500 TL (KDV DAHİL)

Kurslarımıza katılmak isteyen Hasan Kalyoncu Üniversitesi personeli ve öğrencilerine %50 indirim sağlanacaktır. İngilizce kursları öncesinde yapılan seviyesi tespit sınavı Kalyon Kavşağında bulunan SEM ofisinde yapılmaktadır. Sınav için bir gün öncesinden randevu almanız gerekmektedir.

HKUSEM İLETİŞİM: TEL: 0 (342) 321 88 83